Blå Band - ett klassiskt varumärke från 50-talet

Blå Band är ett traditionellt, klassiskt varumärke som har funnits sedan 1951. Då tillverkades den allra första soppan, en torkad poulardsoppa gjord på gödd unghöna. Behovet av lättlagad och hållbar mat växte snabbt fram på den svenska marknaden. Och just detta är bakgrunden till varför Blå Band kom till.

För att tillverka den första soppan använde man torkade råvaror, än idag det mest traditionella och effektiva sättet i historien för att bevara mat.

Poulardsoppan var både smakfull och enkel att tillaga och togs väl emot. Framgången ledde till fler lanseringar, bland annat Blå Band Chokladpudding. Aldrig förr hade svenska folket smakat något så gott och succén blev total! Så till den grad att Blå Band tillsammans med Raketost numera blivit en symbol för hela 50-talet. Men med den stora skillnaden att du än idag kan få hjälp att lösa vardagspusslet med hjälp av Blå Bands smakfulla såser och soppor.

Blå Band står för enkel och bekväm mat, och vi erbjuder hela eller delar av en måltid. Blå Band hjälper dig att lösa vardagspusslet och är din hjälpande hand i vardagen.

 

 

 

 

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera